2013. február 22., péntek

CSAK TERMÉSZETESEN

VÁRVA A TAVASZT

Voltam egy előadáson, ahol mindenről volt szó, ami természet, természetes, egészséges, gyógyító, és nem utolsó sorban az ember és a természet kapcsolatáról. Az előadó egy gyermeknek tűnő kicsi szikár éltes korú férfi volt. Egy BÁCSI! Nekem olyan, mint egy jóságos nagypapa. Mesélt, de nem akárhogy tudományos megalapozottsággal, mindent alátámasztva megmagyarázva és megindokolva, ötvözve a saját tapasztalás erejével. Egy élmény volt! A tavasszal megmutatja nekem a gyakorlatban is azokat a tennivalókat, amiről beszélt. Egy ragyogó "kandúri mosoly" kíséretében rávettem, hogy így cselekedjen. Majd képes beszámolóval jelentkezem, amikor eljön az ideje.
Addig is neki jó egészséget kívánok így az éteren keresztül is!

Az előadás végeztével a jelenlévő közönség kóstolót kapott Sándor Bá fekete diójából, "zöld és piros" italából, ami nem más, mint csipkebogyó illetve zöld leveles növények vizes bázisú kivonata volt.

Az érdeklődők egymás közötti beszélgetése olyanná vált, mint egy sodró áramú folyó. Szó szót követett és a lelkesedés, az egymásra találás élménye fűtötte át a jelenlévőket. Nagyszerű élmény volt az a 2 óra. Éreztem, hogy a MAGYAR ember szíve igen is tud egyszerre EGYÜTT dobogni, tud egy meghatározott közös cél érdekében dolgozni. A nyitottság és az ősbizalom jelenvaló csak észre kell vennünk.
A rendezvény megszervezője látva ezt a hatalmas lelkesedést, a figyelmünkbe ajánlott valakit! Nézzétek meg! Szívmelengető!
Bízom benne, hogy a látogatás, amit tervezünk a film főszereplőjéhez létrejön!

 http://vimeo.com/20533625       kattints a linkre

2012.02.22. Győr, Csilla

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése